Algemene voorwaarden

1. De praktijk

1.1 MKmondzorg is de praktijknaam waarin Mirjam Sels de werkzaamheden uitvoert.
1.2 Ons adres, openingstijden en alle contactgegevens kunt u vinden op onze website: www.mkmondzorg.nl
1.3 MKmondzorg is niet aansprakelijk voor verlies van persoonlijke bezittingen binnen de praktijk
1.4 Behandelaar Mirjam Sels is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten), KRM (KwaliteitsRegister Mondhygiënisten) en de NvvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie). 
1.5 Het is niet mogelijk om uw huisdier(en) mee te nemen naar de praktijk.
1.6 Het is niet toegestaan te roken binnen- en buiten de praktijk.
1.7 MKmondzorg behoudt zich het recht om personen die ongewenst en/of aanstootgevend gedrag vertonen te verwijderen uit de praktijk.

2. Persoonsgegevens

2.1 Bij het aangaan van een behandeling, bent u verplicht de volgende gegevens aan ons te verstrekken: naam, adres, gezondheids- en verzekeringsgegevens. Evt. wijzigingen in uw gegevens en/of gezondheid dient u zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.
2.2 Van iedere cliënt waarmee MKmondzorg een behandeling aangaat, wordt digitaal een dossier aangemaakt en bijgehouden. MKmondzorg is verplicht het dossier 15 jaar na de laatste behandeling te bewaren.
2.3 Zonder toestemming van de cliënt verstrekt MKmondzorg geen cliëntgegevens aan derden.

3. Afspraken maken en annuleren

3.1 U kunt uw afspraak maken direct na een behandeling, telefonisch, per mail en via het online reserveringssysteem op onze website. Wij doen altijd ons uiterste best om de telefoon aan te nemen, indien wij in behandeling zijn lukt dit niet. Spreek dan gerust uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
3.2 Uw afspraak annuleren of verplaatsen kan kosteloos tot 48 uur voor de behandeling. Op deze manier kunnen wij nog iemand anders voorzien van een afspraak.